|
||||
|
||||
החומוס במשקל הוא אותו חומוס שבאריזות של ¼ ושל ½ ק"ג, רק באריזות של 4 ק"ג. מכיוון שהאריזה בה ארז היצרן את החומוס נשארת בסופר, אתה לא בדיוק יודע את תאריך התפוגה (מה שאומר שאתה בכלל לא יודע את תאריך הייצור), אתה אפילו לא יודע את תאריך הפתיחה של האריזה (וזה מאד יפתיע אותי אם אתה לא יודע שחיי המדף של מוצר כמו חומוס מתקצרים פלאים עם פתיחת האריזה) וכמו שלמדנו מהחידה שלך שפתחה את הפתיל הזה, אתה אפילו לא יודע כמה חומוס יש ב½ ק"ג חומוס. |
|
||||
|
||||
אני כן יודע שהקופסא של החומוס נגמרת שם בקצב מהיר, וזה לא יכול להיות אותו חומוס שנמכר באריזות קטנות כי הטעם שלו שונה לגמרי, וגם המרקם. החומוס באריזה הרבה יותר מוצק. ב- 500 גר' חומוס יש 488 גר' חומוס ו 12 גר' גביע. |
|
||||
|
||||
בשיחה ידידותית שניהלתי לאחרונה עם האחראי על המעדניה ב''מגה'' הוא הבטיח לי שבחומוס שמוכרים לפי משקל אין חומרים משמרים. הנהנתי כאילו אני מאמין. |
|
||||
|
||||
"תסתכל על העובש הזה! הוא היה יכול להתפתח אם היינו משתמשים בחומרים משמרים?" |
|
||||
|
||||
אולי הוא התכוון שהם לא שמים פורמלין (או נפטלין - חומוס נחשב גופה או בגד?). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |