|
||||
|
||||
1. ברובוסטה יותר קפאין מבערביקה. 2. הוא נחשב איכותי יותר בשל שלל חומרי הארומה שבו ולא בשל תכולת הקפאין (שאינה ערובה לטעם- ראה רד בול) 3. קיימים בלנדים של ערביקה\רובוסטה שמנצלים את יתרונות שני הזנים 4. לטעימות קפה קוראים cupping והגדרות הטעם שאולות מעולם היין -אם מזדמן לכם לנסות - זו חוויה מתקנת. |
|
||||
|
||||
אני חשבתי שזה כוסות רוח. |
|
||||
|
||||
הנה הלינק |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |