![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מתכון צנע שאשה תימניה קשישה נתנה פעם ברדיו ואמרה שככה היו עושים איפשהו בתימן: לשים את הארבה בסיר עם מים ומלח ולהרתיח (אולי חצי שעה, לא זוכר בדיוק). איכס. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא אומרים איכס על אוכל. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא ראית את האוכל שאישתי מכינה. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |