|
||||
|
||||
אי המטמון. אפילו אני שרפתי שם יותר זמן משהייתי רוצה לזכור. בנעורי לא אהבתי פיצות אבל בדון פדרו היה את המאפה הארגנטנאי הזה ממולא התירס ששמו לא צץ לי עכשיו. ובקאזה מיה נהגתי להתענג על הספגתי קרבונרה שלהם, אבל מאז בגרתי ומצאתי מסעדות ופיצות טובות יותר, רק ללחם החם עם החמאה של אוראנוס עוד לא מצאתי תחליף. אני לא מצליחה להיזכר איזו חנות הייתה שם בימי טרום הקאזה. |
|
||||
|
||||
''המאפה הארגנטנאי הזה ממולא התירס '' - אמפנאדאס. יש עוד המון מילויים אחרים, המומלצים שלי - בשר (עם פרורי ביצה קשה וזית) ובטטה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |