|
||||
|
||||
הסוד הוא לפרוס אותו בעצמך, לפני שאתה מכניס אותו למקפיא. (דובי, שלפעמים קונה פרוס ולפעמים לא) |
|
||||
|
||||
וכבר נתתי את האפשרות הזאת בתגובתי, אבל אני עדיין הולך על המכונה. |
|
||||
|
||||
בטח מכונה, אני לא מעלה בדעתי להקפיא לחם בנשיפות. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |