|
||||
|
||||
רגע, אני דיברתי רק על גינס מחבית. גינס מבקבוק זו תועבה ברמה בינלאומית, מות תומת. ההבדל הזה נכון גם לחביות או רק לבקבוקים? לאן משווקת המבשלה השניה (Park Royal), ואיפה היא נמצאת? ואם כבר אני מכה מומחה, מה ההבדל בין pasteurizing ל-flash pasteurizing? |
|
||||
|
||||
והתנועה הרבה יותר חלקה, למשל, מ-GIF pasteurizing. סליחה, טעות, אני לא באמת פה. |
|
||||
|
||||
אפשר להשיג גיניס לא מפוסטר גם בחבית, לפחות באירלנד ובכתובת אחת בניו יורק אליה הבירה מגיעה באפיקים מיוחדים, אבל יכול להיות שהתקן לפיסטור בזק בארה"ב הוא שונה מזה האירופאי ושמה שנמכר בתור "לא מפוסטר" הוא בעצם מפוסטר טיפונת. בדיוק לפני שבוע יצא לי לחוות את החוויה הלא נעימה של שתיית גיניס באירופה ואחר כך כאן (בארה"ב) - גורם לך לרצות להטביע את יגונך באיזו בירה בלגית מתחכמת. אני מסכים שגיניס מבוקבק הוא נתעב ומתאים אולי להכנת תבשיל טלה בגיניס, אבל סביר מאד שהגירסה הלא מפוסטרת גרועה פחות (לפחות בבירה שאני מכין, אני מעדיף לא לפסטר בכלל ולשלם בכך שהיא מתקלקלת מהר). פארק רויאל נמצאת כמובן בלונדון, לא יודע לאן הם משווקים אבל אני חושב שקראתי שיש להם שם את מחלקת מורשת הקרב של גיניס, הם אולי ידעו לענות לך במדוייק :-) יום טוב והמשך שתייה מהנה. |
|
||||
|
||||
Paddy Reilly's Music Bar בתפריט:Second Avenue at 29th Street רק גיניס, קר או חם, או סיידר מבוקבק. אין אוכל, אבל אפשר ונהוג להזמין לשם פיצה. התשלום במזומן ללא מס. בכרטיס אשראי עם מס. הופעות של להקות איריות חובבניות להפליא. בקיצור, אמריקה... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |