![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עובד במרץ על היפוך המודעות של מסעדות הדגים מהחורף שעבר. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בחורף שעבר פרסמו מסעדות הדגים את העובדה שכל הדגים שהן מגישות הם מבריכות, מחקלאות ימית, או מהפריזר. עכשיו הן מן הסתם יעשו את ההיפך. הבנת? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יש דגים שגדלים בפריזר? אין, אין כמו היסטריה תזונתית כדי לעורר אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |