|
||||
|
||||
לגרסתי - מרתיחים קודם את העוף, ממש דקה-שתיים, ומסלקים בכף את הקצף שנוצר (בלשון העם, ג'יפה). אחר כך מוסיפים את הירקות ומעבירים לאש נמוכה מאוד. אגב, מומלץ להמליח רק כחצי שעה לפני סוף הבישול. |
|
||||
|
||||
למה לסלק את הקצף? (זה שאמא שלך עושה את זה זה לא תירוץ) |
|
||||
|
||||
כדי שהמרק יהיה צלול. |
|
||||
|
||||
גם רות סירקיס עושה את זה, ואפילו גיל חובב עושה את זה. ככה לפחות הם כותבים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |