בתשובה לXslf, 12/11/03 12:45
רוטב סויה, סירופ מייפל, בשר קפוא 180520
יעניין אותך אולי לדעת שרוטב סויה מיוצר בשני תהליכים שונים, למרות שרשימת המרכיבים הסופית זהה (מלח, מים, סויה, חיטה - יש גם בלי חיטה):

תהליך אחד הוא התססה טבעית.

תהליך שני הוא עירבוב של הסויה עם חומצה כלורית לצרכי האצה דרמטית של התסיסה וסתירת החומצה בעזרת סודה קאוסטית (התוצאה של NaOH + HCl היא כמובן מי מלח).

מבחינה בריאותית את צריכה להחליט עד כמה את סומכת על יצרני הכימיקלים. גם הטעם עדיף בתהליך הטבעי.

סביר בהחלט שבסירופ בטעם מייפל יש פחות מרכיבים מבסירופ מייפל ושהם טבעיים לחלוטין.

לא הייתי סומך על מה שכתוב על אריזות הבשר הקפוא, לקנות טרי וזהו.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים