|
||||
|
||||
התוכנית של אהרוני אכן פחות כיפית מאלו של בוקששתר, חיים כהן וג'יימי אוליבר (לא הייתי מרחיק לכת עד ''משעממת''). יתרונה הוא שאפשר באמת ללמוד ממנה, ובאמת לנסות מתכונים ממנה, באחוזי הצלחה סבירים. |
|
||||
|
||||
מומלץ, אם אתה נתקל בו. תוכנית כיפית, מתכונים נהירים - הרבה מהם על הצד הפיקנטי/חריף. ניסית כמה מהם בהצלחה סבירה. |
|
||||
|
||||
זו העת להזכיר, למי שלא יכנס לקישור, שלאמריקאים יש ערוץ בכבלים, כולו על טהרת תוכניות אוכל. כן, וזה קיים לפחות שלוש שנים. מפחיד, לא? |
|
||||
|
||||
יש גם ערוץ גולף. |
|
||||
|
||||
יש גם ערוץ מזג-אוויר. |
|
||||
|
||||
ב-יס ב"ערוץ החיים הטובים" יש תוכנית של אוכל יהודי גורמה. ענק. פשוט ענק. ויש להם גם אתר למתכונים http://www.jewz.com/ |
|
||||
|
||||
בתור חובב סושי, אצטרף גם אני לחגיגה ואתן את הלינקים הבאים: |
|
||||
|
||||
אם אנחנו כבר בארה"ב, אמורה להיות שם תוכנית America's Test Kitchen. אני יודע עליה מכלי שני - דרך הספר שיצא ממנה, The Best Recipe, שאני ממליץ עליו בחום עליון לכל מבשל בינוני ומעלה, למרות המחיר הכנראה גבוה, ועוד עם משלוח מחו"ל. מדובר בהרבה יותר מאוסף מתכונים (מוצלחים) - זה ספר שממש יעשה אותכם מבשלים טובים יותר. |
|
||||
|
||||
מתכון קל למרק עגבניות מוקרם, מאחת התוכניות האחרונות (אולי תצטרך להרשם). |
|
||||
|
||||
אם כבר התוכנית של גיל חובב הייתה הכי קלה למתכונים. עד היום אני מכין את האפונה עם סויה ועוף בבלזמי שלו בכל פעם שבא לי להזכיר לעצמי כמה אני שונא אוכל עם טעם. |
|
||||
|
||||
החומץ בלסמי הזה, טיפה אחת יותר מדי בסלט - ואתה מוריד חמישה קילו מדפנות הקיבה. |
|
||||
|
||||
לגונקל יש אולקוס והוא מסתדר איתו מצויין. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |