|
||||
|
||||
זה נכון שברוב המקומות מקבלים נוזל שחור, חם בטעם קלוש של קפה. אבל, כמו שפעם קראתי אצל נירה רוסו, אפשר לעשות קפה טוב בפרקולטור אם מקפידים על קפה מאיכות טובה (שאפשר לקנות במחירים סבירים), מודדים כמות סבירה ומשתמשים בפילטר טוב (מנסיון, עדיף ממתכת). בכלל, נשמע קצת מצחיק ששותי נסקפה, קפהבוץ או הפוכגדול יתלוננו על טיב של קפה (אני לא אומר שזה את, אבל יש). נכון גם שבכל בית-קפה נורמלי בצרפת או איטליה (לפחות במקומות המרכזיים), תקבלי קפה טוב, וזאת הנורמה. לעומת זאת, באנגליה, ארה"ב (וגם בארצות אחרות, כולל ישראל), הקפה הסטנדרטי הוא לא מי יודע מה, אבל ישנם מספיק מקומות בערים הגדולות שמגישים קפה/אים טובים. אגב, קראתי שהמבינים בקפה ממליצים להשתמש בבודום French Presses, וזה מספיק טוב בשבילי, כתחליף לנסקפהבוץ מהיר. |
|
||||
|
||||
השיטה הפרימיטיבית ביותר - אבל היא נותנת תוצאות לא רעות בכלל - היא מתקן הפלסטיק האישי שמניחים על הכוס, עם פילטר נייר בתוכו. |
|
||||
|
||||
כן, אני אכן לא מאנשי האספרסו. אני בסה''כ רוצה קפה חם וחזק בבוקר. אם יגיעו מיד עד נפש (או שלא יגיעו המים), רשמתי לפני את המלצותיך ואני אקח אותן בחשבון. |
|
||||
|
||||
נו, באמת. חיפוש של חצי דקה נתן את התוצאה הבאה. אם כל כך חשוב לך, את יכולה להשקיע זמן בלמצוא אחד סביר במחיר הגיוני: |
|
||||
|
||||
באמת עוד לא החלטתי אם זה כל כך חשוב לי או שאני נהנית מהקיטור. בכל מקרה מה שמצאתי זה קטן ועולה יותר מקומקום שורק גדול. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |