|
בעת שהותי בארה"ב למדתי כי המבורגר אמיתי לא עושים מבשר טחון אלא מסטייק משובח קצוץ.
בלי שום הכנה מוקדמת נפלתי על המבורגר כזה במתחם נמל ת"א המחודש. יש שם מסעדה צרפתית בשם "מדלן", אפשר לשבת בשולחן ליד מי הנמל המשכשכים בשלווה, ובעבור 59 שקלים לקבל: המבורגר מעולה מסטייק סינטה קצוץ, חרוך היטב ועם זאת עסיסי (הזמנתי מדיום-וול). זה היה ההמבורגר הכי טוב שאכלתי אי פעם בתל אביב למיטב זכרוני.
איני יכול לפרט לגבי הלחמניה כי פשוט ויתרתי עליה, בפרט שמשום שלמנה התלוותה כמות צ'יפס גדולה. צ'יפס מהסוג שמזכיר בצורתו את מקדונלדס, אך לא סינתטי; צ'יפס בסדר אך לא גאוני. סלט החסה (בצל, עגבניות, קצת שקדים פרוסים) שהתלווה למנה היה "בסדר פלוס". אך, כאמור, ההמבורגר פשוט מעולה.
|
|