|
||||
|
||||
אני רואה שבאמת הצלחתי להעיר את הדיון. בהקשר למתכון - אולי תוכלי להאיר את עיני בנושא שמטריד אותי - איך זה שלטופו אין טעם אבל לרוטב סויה יש? האם מדובר בחלקים שונים של הצמח? עיבוד שונה, או מה? |
|
||||
|
||||
לפי מיטב ידיעתי, רוטב סויה לא עשוי מסויה, ונקרא כך בגלל שבמטבח הסיני נהוג להשרות בו סויה. |
|
||||
|
||||
רוטב סויה עשוי מפולי סויה, לפעמים בתוספת חיטה. |
|
||||
|
||||
הלכתי למקרר, שלפתי את רוטב הסויה של קיקומן, והנה רשימת המרכיבים: מים, סויה, חיטה, מלח אז לפחות ברוטב הסויה הזה, יש בהחלט סויה |
|
||||
|
||||
אולי הם מדללים את רוטב הסויה עם סויה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |