![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני רואה שבאמת הצלחתי להעיר את הדיון. בהקשר למתכון - אולי תוכלי להאיר את עיני בנושא שמטריד אותי - איך זה שלטופו אין טעם אבל לרוטב סויה יש? האם מדובר בחלקים שונים של הצמח? עיבוד שונה, או מה? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לפי מיטב ידיעתי, רוטב סויה לא עשוי מסויה, ונקרא כך בגלל שבמטבח הסיני נהוג להשרות בו סויה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רוטב סויה עשוי מפולי סויה, לפעמים בתוספת חיטה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הלכתי למקרר, שלפתי את רוטב הסויה של קיקומן, והנה רשימת המרכיבים: מים, סויה, חיטה, מלח אז לפחות ברוטב הסויה הזה, יש בהחלט סויה |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אולי הם מדללים את רוטב הסויה עם סויה. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |