|
||||
|
||||
מכיוון שגרתי בשנה האחרונה קרוב מאוד לים המלח התענינתי בנושא, ואכן קראתי מאמר איכנשהו שמתאר ניסוים שנערכו עם מי ים המלח שהתערבבו עם מי ים או עם מים מתוקים ונוצרה שכבה דקה של מלח גבישי שכיסה את המים. החוקרים מתייחסים לבעיה הזאת ברצינות וטוענים שניתן לפתור את הבעיה בחישובי מינון שונים וכך למנוע את הגבישים, אך החשש הוא ששנים גשומים או שחונים ישנו את המאזן העדין הזה והנזק יהיה גדול. [לאחר שנות קריאה, אזרתי אומץ לשרבט משהו] |
|
||||
|
||||
לי זה לקח כמה חודשי הכנה, שכללו לימוד שפות, ספרות, שירה, מדעים, שטויות ועוד... (כמובן, רק ברמת הכותרת והציטוט) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אפופידס, משנה את הקו ויורק לבאר (-: וברצינות: ברוך הבא! |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |