|
||||
|
||||
בצ"ל "שורש המילה "קרבן" הוא "קירבה"." אאאאאאו? אני מבין את הצורך לשחוט פרה ולהניח אותה על מעין גריל. אבל למה לא להוריד את הבשר כשהוא מוכן? מדוע להמשיך ולצפות בבשר נשרף עד אפר? כשאתה ניגש למקרר, מוציא גביע מילקי ופותח אותו, האם גם אז אתה ניגש לכיור ושופך את תוכנו? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |