|
||||
|
||||
אין לזה באמת שוק מרשים. בכל אופן, לאלכוהול נקי יש שוק קצת יותר גדול. מצד שני, לבירות ללא גלוטן יש פוטנציאל מסחרי לא מבוטל מגובה בדרישה שעולה עם השנים. אפשר לאנוס משקה לא אלכוהולי כדי שיהיה דומה לורסיה אלכוהולית רק כשמדובר במשקה שבו מלכתחילה האלכוהול פחות מורגש כמו בירות חיטה או כאלה עתירות כשות, בליקרים ויינות מתוקים או חמצמצים מאוד. בוויסקי וודקה רום ארק וכל מה שנדלק -כמובן שלא. |
|
||||
|
||||
והביסוס שלך לגודל השוק הוא מה? אם הרושם שלך מהמדף בסופר הקרוב למקום מגוריך, קח בחשבון שהוא כנראה מדגם מייצג למדי לסופרים בכל ישראל, אבל לא בכל העולם. אני הופתעתי בחיפוש לגלות שבכלל יש דברים כאלה מסחריים, אבל ברור מהכתבות שבעולם זה לפחות משהו שמוכר לכולם. אם זה יעזור לך לסדר בראש שלך את קיומו של השוק - תחשוב בתור התחלה על ילדים ועל הריוניות. |
|
||||
|
||||
אתה לא חייב להאמין אבל הביסוס לאו דווקא מהסופר. יש הריוניות ילדים (והכי הכי- נהגים) שכולם ישמחו לשתות בירה ללא אלכוהול אך העובדה שאתה לא מכיר אף מותג כזה ושמבשלות בכל העולם עמדו בפני הדילמה מעידה שבעתיים. הבירה השחורה הישראלית מהווה הוכחה שהפוטנציאל מחזיק מים -כל עוד מדובר במשהו שהוא לא בירה ונקרא בירה. אולי כי בבירה הסיפור נחשב לחלק מהטעם. אגב, אפשר גם לייצר בירה ללא גיזוז ולחזור (להשערתי) לכיוון המקורות. |
|
||||
|
||||
בירה שחורה זה נחמד. אני עדיין מעדיף קולה בדרך כלל. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |