![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זה לא נכון לפי המקור הזה: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S03... זו פליטת גזי חממה עבור 1 ק"ג מזון (הנתונים נכונים עבור דנמרק, ויכולים להיות שונים עבור ארצות אחרות): בקר 27.3 עוף 3.1 דג הרינג 0.6 חלב 1.2 כרוב 0.5 מלפפון\עגבנייה 3.9 תפוז 0.7 תות 1.0 אורז 3.3 השוואה לפי קילוגרם היא לא בהכרח ההשוואה הנכונה. השוואה לפי קלוריות היא יותר בעלת משמעות, ולפי השוואה זו, מלפפון\עגבנייה מזהמים פי 50 מדג הרינג. ואני עונה לשאלה המקורית שלי: הנה כמות גזי החממה עבור 1000 מ"ג סידן חלב 1.1 כרוב 1.3 תפוז 1.6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אוקי. ומה ההשוואה לפי ויטמין C? B? אשלגן? ברזל? ולמה בחרת רק כרוב ותפוז שיש בהם 40 מ"ג למאה גרם, ולא שעועית שחורה עם 230 מ"ג למאה גרם ? _ המסמך שקישרת אליו חסר, משום מה. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
קישור מתוקן: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S03... ובמסמך הנ"ל לא היה שעועית. |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |