![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא! בלי שום, שום דבר לא יזוז פה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם כאן, עם שום על כוס וחצי (מוכנה) וחופן עלי פטרוזיליה. ואם נגמר השום, השף מקבל ת'חלאסטרה >>> |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אף אחד מכם לא מוסיף לימון?! | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לטחינה? להוסיף לימון? השתגעת? להיפך! אני מוסיף טחינה ללימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הרבה לימון. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
טחינה תפוזים - אותו דבר, רק עם מיץ תפוזים ולא לימון. מצוין עם חציל בתנור. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ניסיתי כמה פעמים כשנתקעתי בלי לימון, נחמד, אבל אני מעדיף לימון, וחציל בתנור שולט. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם אני ניסיתי פעם, באותן נסיבות. איך אמר פרופסור היגינס? I'd prefer a new edition of the Spanish Inquisition
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
nobody expects the Spanish Inquisition עפ"י מונטי פייתון. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כן, הרבה. וכמון, ופפריקה מתוקה (חוץ משום ופטרוזיליה). | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |