![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מאז היותי תשעים-אחוז טבעוני, רוב ארוחת בוקר שלי היא שיבולת שועל בטחינה ''מתוקה'' (גולמית עם מים ומעט פרי) - זה לגמרי בהשראת גרנולה ביוגורט. אבל מודה, זה טעם נרכש, ודורש מידה של אמונה בצדקת הדרך. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זו היתה פעם דייסת החורף הקבועה שלי. אבל זה נורא כבד בקיץ. נסה אותו הדבר עם חלב שקדים במקום טחינה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אכן כבד, אבל לא מספיק כבד בשבילי. אחרי זה אני עוד צריך פרוסה-שתיים של לחם (-: | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |