|
||||
|
||||
המקרים שאני מכיר סובלים גם מרגישות גבוהה לזיהום אוויר, למשל. הבעיות האחרות שאתה מציין רק מחזקות את דעתי שיש אנשים עם רגישות/פגיעות גבוהה יותר לספקטרום (הה!) רחב של תופעות, שלאדם הממוצע לא מפריעות כלל, ולכן אני חושב שיש כאן שוני מהותי בפיזיולוגיה. אני יכול לחשוב על מגוון רגישויות שהיו כושלות במבחן ה'גלאי' שלך. למשל, לי ברור שביצים לא מעלות לי כולסטרול (לפחות עד כמות של עשר בשבוע). אבל כנראה שיש אנשים שהן כן מעלות להם. בין זה לבין להשתמש באותם אנשים כ'גלאי ביצים' במאכלים שונים, יש מרחק גדול מאד. |
|
||||
|
||||
אני אוכל בערך 14 ביצים לשבוע. אני לא מודד כולסטרול, אבל אני מהמר על מישנתו של רוברט לוסטיג (?) (שהכולסטרול הרע בחברה המערבית האמריקאית מקורו בעיקר בייצור עצמי של כולסטרול בכבד (מפרוקטוזה בעיקר)). גם אילו שמצדדים בסטטינים עושים זאת כדי להפחית כולסטרול מייצור הכבד. ביצים הם ספקי חלבון שהחלופות להם מאוד לא נוחות עבורי. אחפש חלופות ,אבל עד אז לא אסכים לדייטה דלת חלבון. |
|
||||
|
||||
נכון, ד"ר לוסטיג! תגובה 682845 |
|
||||
|
||||
לחשוב זה נחמד. אבל האם יש עדויות טובות לכך? בינתיים ל פעם שניסו לבדוק את זה בצורה טובה, התשובה היתה שלילית. לכן מה שעושים היום זה לחפש סיבות אחרות. אבל אתה מוזמן להציג עדויות טובות בעצמך. |
|
||||
|
||||
הפניתי לדף שמקשר כמה מאמרים ומחקרים, חלקם דנים גם בטענות שלך. מעבר לזה, נחיה ונראה. |
|
||||
|
||||
הם מספקים שם כל מיני הסברים בדיעבד לסיבה שלא התגלו נתונים. הם לא הצליחו לגלות נתונים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |