|
||||
|
||||
אני קונה בשוק בדרך כלל. אני יודע לזהות את עגבניות הרמאות לפי המראה החיצוני שלהם, נראות אדום בגוון מסויים עם בהירויות פה ושם (כנראה ההקרנות לא מושלמות), גם טווח הגדלים קטן ודי קבוע. עגבניות מסוג אחר עולות כל כך הרבה שעדיף עליהן פירות. מה עוד שאני מעדיף טעם ''מתוק'' על ''חמוץ-מלוח'' שהוא טעם אופייני של עגבניות מרוב הסוגים , פרט אולי לעגבניות הלא נפוצות חסרות מיץ ומאורכות (אצלהן הטעם יותר סביר אבל אין כמעט כאילו בשוק ואם יש המחיר גבוה מדי). |
|
||||
|
||||
טיפ קטן - במקרה שאתה משתמש בעגבניות לרוטב, הוצא קודם את המיץ והגרעינים, והחמיצות תעלם כלא היתה. זה גם מוריד את הצורך1 להוסיף סוכר לרוטבי עגבניות לפסטה למיניהן. ללא הגרעינים הרוטב מתוק כעגבניה - הרבה יותר טוב מכל מיני תוספות מיותרות. 1 שנפוץ בגרסאות מסוימות, שאני נמנע מהן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |