|
||||
|
||||
:-) גם אב וגם אם? למה? אני אימצתי שיטה מהפכנית להכנת טחינה, למדתי אותה מפי עוללים ויונקים, וזו השיטה: טחינה, מים, מלח, זה הכל. אחר כך שמעתי פעם את ג'וליה זהר, שהיא מנהלת מפעל מפורסם לטחינה בנצרת - איך היא מכינה טחינה? טחינה, מים, מלח, זה הכל. |
|
||||
|
||||
למה מלח, למה? (-: |
|
||||
|
||||
נכון, תיקון: טחינה, מים, שלושה גרגרי מלח. |
|
||||
|
||||
מה הבעיה עם מלח? |
|
||||
|
||||
זאת היתה תגובה לכודה שלי. |
|
||||
|
||||
גם כאן זה התחיל מטעמי בריאות, ואחרי התרגלות קצרה נהייה טעים יותר בלי מלח. |
|
||||
|
||||
שאלתי בגלל שהיום קראתי שניתוח חדש של נתונים ממחקרים מראה שבניגוד למה שחשבו קודם, הקטנת צריכת המלח יכולה להוריד רק במקצת את לחץ הדם והממצאים לא מראים על ירידה במקרי המוות או הקטנת הסיכון להתקפות ושבץ לב. |
|
||||
|
||||
מפריע לספיגת הסידן. |
|
||||
|
||||
לא! בלי שום, שום דבר לא יזוז פה. |
|
||||
|
||||
גם כאן, עם שום על כוס וחצי (מוכנה) וחופן עלי פטרוזיליה. ואם נגמר השום, השף מקבל ת'חלאסטרה >>> |
|
||||
|
||||
אף אחד מכם לא מוסיף לימון?! |
|
||||
|
||||
לטחינה? להוסיף לימון? השתגעת? להיפך! אני מוסיף טחינה ללימון. |
|
||||
|
||||
הרבה לימון. |
|
||||
|
||||
טחינה תפוזים - אותו דבר, רק עם מיץ תפוזים ולא לימון. מצוין עם חציל בתנור. |
|
||||
|
||||
ניסיתי כמה פעמים כשנתקעתי בלי לימון, נחמד, אבל אני מעדיף לימון, וחציל בתנור שולט. |
|
||||
|
||||
גם אני ניסיתי פעם, באותן נסיבות. איך אמר פרופסור היגינס? I'd prefer a new edition of the Spanish Inquisition
|
|
||||
|
||||
nobody expects the Spanish Inquisition עפ"י מונטי פייתון. |
|
||||
|
||||
כן, הרבה. וכמון, ופפריקה מתוקה (חוץ משום ופטרוזיליה). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |