|
||||
|
||||
הכוונה היא לשירות מילואים קרבי. |
|
||||
|
||||
עזוב את התירוצים, אנחנו כבר הבנו שאתה מהמאפיה. |
|
||||
|
||||
גם אתה בתחום? כי אני די חדש. תגיד, אני מבין ממה עושים לחם זיתים, אבל מה הקטע של לחם פועלים כהה (http://www.lehemerez.co.il/category.php?category=prd...)? |
|
||||
|
||||
לחם פועלים עושים מפועלים, ברור, לא? כמו שבלחם זיתים יש זיתים, ולחם דגנים ופשתן עושים מדגנים ופשתן. |
|
||||
|
||||
בסיבי פשתן אני משתמש בתיקוניי אינסטלציה. למה שמישהו ירצה את זה באוכל שלו? אני כבר מעדיף פועל בלחם שלי. |
|
||||
|
||||
ועוד לא הזכרנו ממה עושים לחם אגוזים ולחם צימוקים. |
|
||||
|
||||
אוי, זה לא הוגן לשלוח לי לינק כזה בדיוק כשאני מתכננת לצמצם קצת בלחמים... |
|
||||
|
||||
באמת מאד מפתה; אפשר להריח את הלחמים מהתמונה. |
|
||||
|
||||
הוגנות אינה במרום רשימת ערכי המאפיה. חוץ מזה חיפשתי ברשת תמונה מפתה של פריכיות אורז כפיצוי. לא מצאתי. אם בכ"ז זקוקה את לדירבון לדייטה, הנה תמונתך לאחריה, אך לפני כן אזהיר שתמונה זו אינה מיועדת לקהל הרחב. הנמנים על ציבור זה מתבקשים להליט עיניהם עם הלחיצה על הקישור. |
|
||||
|
||||
אכן לעלמה החיננית ששלחתני אליה יש גוף נאה ביותר, אבל אני לעולם לא הייתי מצטלמת בתנוחה זו. אשר על כן - לא תמונתי היא, לא לפני ולא אחרי. |
|
||||
|
||||
למה לצמצם בלחמים? |
|
||||
|
||||
כולנו עם השכ''ג נגד צמצום אותיות הבלח''ם. |
|
||||
|
||||
כדי לצמצם את גזרתי הנרחבת. |
|
||||
|
||||
לשירותך, תגובה 444648 (הסתירי עם היד את הפסקה השנייה). |
|
||||
|
||||
תודה, אבל זה לא ממש עוזר. אני חולה על לחמים, אבל לא זקוקה דווקא ללחם ארז. גם אחיד לבן לא הולך אצלי, ואפייה ביתית זה לא אני בכלל. לעומת זאת, אחרי שנים של בגטים, ג'יבטות ופיתות, מרגע שנעלם מהשוק השחור האחיד ואחר כך חזר בצמצום יתר, נעשיתי משוגעת עליו במיוחד: הנדירות, כנראה, עושה את העניין... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |