|
||||
|
||||
לאופים לבד, מתכונים יתקבלו בשמחה. |
|
||||
|
||||
מתכון מנצח שקיבלתי לאחרונה: 1 כוס קמח לבן 1 כוס קמח מלא 2 כוסות קמח שיפון 1.5 כוסות מים 3 כפות סוכר חום 3 כפות שמן זית 1.5 כפיות מלח 1.5 כפיות שמרים אני מכניסה הכל לאופה לחם חשמלי, אז ההוראות מסתיימות כאן :-) |
|
||||
|
||||
שמרים יבשים או שימרית? המתכון שלי (פשוט אבל יעיל): 2 כוסות קמח לבן כוס המכילה קמח תירס (לא קורנפלור) קמח מלא וקמח לבן ביחס של שליש-שליש שליש. 1 כוס מים 2 כפות שמן (רצוי זית אבל לא חובה) 2 כפות שימרית או 0.66 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר חצי כפית מלח ולמכונה. |
|
||||
|
||||
בעצם, זו שנתנה לי את המתכון מוסרת: אפשר גם שמרית. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
יש המלצות לאופה לחם טוב? אני מת לקנות כבר כמה חודשים, אבל הבנתי שאפשר ליפול על מכונות זוועתיות... |
|
||||
|
||||
לא לי. אני נפלתי חזק עם האופה שלי (המכונה עצמה בסדר גמור, היבואנים מייצגים את היצרן בצורה איומה. סיפור ארוך. אל תקנו כרומקס). |
|
||||
|
||||
למיטב ידיעתי (המוגבלת) אופה הלחם הנחשב ביותר הוא ארז קומורובסקי. |
|
||||
|
||||
אגב, כפית של אבקת חלב/מלבין קפה מבטיחה שהלחם יישאר רך משך כמה ימים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |