|
||||
|
||||
בשר בתרבית *במחיר סביר*? נראה לי די רחוק מאיתנו. |
|
||||
|
||||
שנתערב על מה יקרה קודם? |
|
||||
|
||||
על ארוחה במסעדה שמגישה את הבשר החדש? התערבנו. |
|
||||
|
||||
מה עם תולעים בטעם עוף? נראה לי הכי קל. |
|
||||
|
||||
כן, בטח. כמו דג זהבון בטעם שרימפס. שמענו עליכם. |
|
||||
|
||||
ממרח חציל בטעם כבד? |
|
||||
|
||||
מבחינתי, מצויין. אני חושב שיהיה די קשה להשיג את הטקסטורה הנחוצה, אבל מה אני יודע? |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
בהתאם לחוקי הכשרות, זה יצטרך להיות עוף בטעם תולעים. ואגב, אני לא לחלוטין משוכנעת שהגושעוף יהיה כשר. סטייק מעבדה אולי כן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |