|
||||
|
||||
נכון, נקניקיות זה לא בריא, (וגם המבורגרים בדרך כלל לא משהו) אבל נדמה לי שאפילו לאכול נקניקיה שבישלת לבד בבית יוצא יותר בריא מנקניקיה שקנית בחוץ (וכנראה שגם יותר זול), שזו בעצם הייתה השאלה. |
|
||||
|
||||
נקניקיה שבישלת לבד בבית = נקניקיה מבשר שנטחן בבית, ומולאה בקשקעס או כיוצא בזה? |
|
||||
|
||||
למען האמת, התכוונתי לנקניקיות התעשייתיות אלו שזורקים לסיר ומוכנות תוך כמה דקות.1 ובכל מקרה, גם אני לא חושבת שנקניקיה זה פאר היצירה הקולינרית האפשרית. את מוזמנת להחליף את "נקניקיה" ב"שניצל", בסדר? הנקודה שלי היא שכמעט כל מזון (חסר ערך קולינרי ככל שיהיה) בריא יותר (או מזיק פחות) כשמבשלים אותו בבית. זה הכל. 1 ככה מבשלים נקניקיות, לא? לא יודעת. לא הכנסתי אחת לפה שלי כבר הרבה, הרבה מאד זמן. |
|
||||
|
||||
בעקבוצת החלטה של הארגון האירופאי לתקן אחיד של נקנקיות, הממשלה הבריטית נדרשה להפסיק לייצר נקניקיות. השר הממונה, אחד ג'. האקר, הביע תרעומת והעביר את התנגדותו לממונה העליון של האירגון. בתגובה הממונה שלח מסר חד משמעי שקובע שהנקניקיה הבריטית איננה עומדת בתקנים החדשים, אבל אם השר מתעקש שבריטניה תמשיך לשווק את המוצר, היא לא יכולה להישתמש במותג ''נקניקיה.'' האלטרנטיבה המוצעת היא ''שפופרת אמולסית שומנית מפסולת בשר.'' |
|
||||
|
||||
ממי/ה הציטוט? |
|
||||
|
||||
Yes Minister |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |