|
||||
|
||||
מתכון צנע שאשה תימניה קשישה נתנה פעם ברדיו ואמרה שככה היו עושים איפשהו בתימן: לשים את הארבה בסיר עם מים ומלח ולהרתיח (אולי חצי שעה, לא זוכר בדיוק). איכס. |
|
||||
|
||||
לא אומרים איכס על אוכל. |
|
||||
|
||||
לא ראית את האוכל שאישתי מכינה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |