|
||||
|
||||
פעם היו לי גם העדפות, אבל אחרי מבחן טעימה עיוור הגעתי למסקנה שאני לא באמת מבדיל בין הסוגים השונים ומאז אני שותה מה שיש (עדיפות לבירת חיטה, אבל זה לא באמת חשוב לי). בצעירותי גם הייתי שותה וודקה מדי פעם, עדיף נקייה וקפואה. כבר לא. |
|
||||
|
||||
בשביל הכייף, קוקטייל כמו מרטיני, מנהטן, או גימלט וודקה/ג'ין. |
|
||||
|
||||
מאז הסיפור מתגובה 652985 אני נזהר מטעימות השוואתיות, שלא לדבר על עיוורות... |
|
||||
|
||||
המבחן מתגובה 653031? וחוץ מזה, במקרה של סירופ בטעם מייפל, מה זה משנה? הרי שם ממילא לא צריכים להוסיף חומרים משמרים. אם זה יותר טעים, שים אחד כזה באריזה משומשת של הדבר האמיתי ונראה מי ירגיש בהבדל. |
|
||||
|
||||
כן, תודה על תיקון הקישור. מה זאת אומרת מי ירגיש בהבדל? אם אני אשים אז אני אדע, and the food will turn to ashes in my mouth. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |