|
||||
|
||||
אני לא חובב פיצות ממש - יותר בכיוון החומוס או בורקס, אבל באיטליה אוי באיטליה הפיצה הטובה ביותר שאכלתי שם (וכל מאפה היה נהדר) היתה בפיצריה מקומית בעיירה לצ'ה בדרום- בקצה עקב המגף, הפיצות נמכרות שם במגשי האפייה הגדולים בריבועים של 15X15 עם המון בצק, שמן זית עגבניות, זיתים ומעט תוספות- יש כמה סוגים בלבד השעה הייתה 9 בערב, וזה היה המקום עם הכי הרבה קונים בשעה הזאת.. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |