|
||||
|
||||
אוף עליכם, עכשיו בא לי פיצה, אבל אני מצונן וקר בחוץ, ואין לי לחם או לחמניות בבית, אז אני לא יכול להכין פיצה תוצרת ביתית (המועדפת עליי) - ובהזדמנות זו, אם מישהו אוהב להכין פיצות ביתיות, הרשו לי להמליץ על פיצה עם בייקון ותמרים. המתיקות של התמרים מתחזקת מאוד כשהם מחוממים בתנור, ויחד עם המליחות של הבייקון מתקבלת תוצאה נהדרת. (אגב, אפשר גם לעטוף את התמרים בבייקון חי - עם קיסם באמצע - ולטגן אותם, להשגת תוצאה דומה) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |