![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
(כמעט) מקום שנתן שמו לזן הקדום והמשובח של משקה. בישראל מסתתר תחת השם סוכר שרוף. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בצורה כלשהי, תשובתך קשורה למה שאני התכונתי אליו. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
למעשה, *קרם* ברולה עשוי מביצים, שמנת, סוכר ווניל. הסוכר השרוף (בצרפתית-ברולה) למעלה עשוי מסוכר שרוף. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רמז: אומרים ששתיית המשקה המדובר עשוייה לעזור בפתרון חידות. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
קרמל? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לצבע קרמל (שהוא בעצם ''סוכר שרוף'') נרמז במשפט השני של החידה. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |