בתשובה להפונז, 24/07/22 19:32
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 750788
'ירושלים לא נתברכה ביותר מדי מוסדות שניצל מיתולוגיים, אם בכלל. לתל אביביים יש את "קפה נואר" ואת "ציון" שמאיר אריאל כתב עליו שיר. אפשר לציין את "השניצל של תמיר" בגבעתיים כמוסד יחסית מוכר – אז הנה, מסתבר שגם לירושלים יש מה למכור'

אצל שמיל. שניצל כמעט ביתי פשוט בפיתה עם היצע של ירקות והרבה סלטים על בסיס חריף, מה שמזמין קולה וכו'. מכיר אותו שנים. הוא נקי ומסביר פנים וזה הבסיס להמשכיות.

שניצל זה בהחלט משהו ישראלי וצנוע וטוב, זה גורם לי להרגיש טוב כשאני מזמין שניצל ולא פלטת בשרים שחצנית...
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 750808
בהחלט מעורר תאבון!
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 751453
שניצל עגל
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 751459
בצירוף מקרים שכזה, יצא לי לאחרונה לאכול בחדר אוכל קיבוצי אחרי עשרות שנים שלר עשיתי זאת.
זה ממש כמו מסע אחורה בזמן.
האוכל היה סביר, אם כי פחות עשיר במבחר יחסית לכתבה.
בדבר אחד הפתיעו אותי לטובה - החריף שהוגש ליד החומוס היה מטורף. הספיקו לי שני ביסים והייתי צריך להתאושש עד סוף הארוחה.
ואני רגיל לאכול חריף.
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 751468
הסחוג הוא מקום מפלטו של הטבח הנוכל.

אני מעדיף אישית לאכול פלפל חי ירוק ולא סחוג זהבי או שיפקה וכו'. בחורף הם פחות חריפים, בקיץ הם לפעמים אכזריים.
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 752076
'ואני רגיל לאכול חריף' -
1. אנחנו מדברים על הירוקים החיים או השיפקה החיוור?
2. זה בהחלט עושה חשק לאכול חריף.
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 752078
1. גם וגם. וגם אדומים למיניהם. אם בשיפקה אתה מדבר על אלה ששמים שניים-שלושה מהם בפיתה של פלאפל - הם מאד טעימים, אבל רמת החריפות שלהם בינונית.
2. הידד!
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 752121
אתה שם לב באתר של איזה מוסד מופיעה הכתבה על החריף ותוחלת החיים, כן? (אחד המאפיינים של רפואה-אלטרנטיבית-לייט: שמחים לצטט מחקרים מדעיים אם הם תומכים במה שנראה למאמינים מראש נכון, אינטואטיבית או אידיאולוגית. אם מציגים להם מחקר מדעי שמנוגד למה שהם חשבו קודם, יש להם ק"ן טעמים, רובם נכונים למדי, למה לא לסמוך עליהם.) הייתי לוקח את הכתבה הזו עם גרגר או שניים של פלפל שחור.
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 752122
פלפול נאה!
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 771830
ניב גלבוע ביצע עבודת מחקר מדעית ורצינית על השניצל בפיילה של גוש דן. לדעתי המנצח ניצח בגלל המוזיקה ולא בגלל השניצל. מוצע לכל שניצליה שהחנות היא בבעלותם להזמין אומנים דגולים להופעת טעימות בעודם בחיים.
תובנות מעמיקות - אל תהיו שניצלים 771840
נחמד.
מה שלי הפריע מרחוק במנות שהוא טעם, שכמעט לא היו בפיתה תוספות של ירקות/טחינה/רוטב שיכולים לשדרג כל מנת שניצל.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים