![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לפי המטבח השוויצרי לא הייתי בונה על זה שחתול זה טעים. אבל כבד קצוץ זה כן! ואיפה עובר הקו? מערכת עצבים מרכזית או דם חם? צמחונים לא ידרכו על ג'וק? ירעילו את הפרעושים של כלב? יחנקו את הכינים על הראש של הילדה? היום הטבעתי עכברוש למוות. הצטערתי מאוד, אבל זה או אני או הוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
איך הצלחת לחנוק כינה? אמא שלי היתה מוחצת אותן. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חלק מתכשירי הכינים פועלים באמצעות חניקה שלהן. התכשיר הוא ג'ל שמונע מהן חמצן באיזה אופן. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |