|
||||
|
||||
סרטון תדמית של מסעדה שוויצרית שמגישה אוכל מסורתי. הסרטון הועלה לפני שבוע בדף הפייסבוק שלהם, הם מתגאים בהגשת בשר כלבים וחתולים. שיתביישו השוויצרים, אצלנו במסעדות מסורתיות מגישים כבד פרה קצוץ ומוח עגל. |
|
||||
|
||||
טוב, זה היה די חשוד וזה באמת תרגיל הסברה של מלאני ג'וי ועמותה טבעונית גרמנית. בשוויץ יש מסורת של אכילת חתולים אבל המסעדה הזאת לא קיימת :-) |
|
||||
|
||||
אם היית יען לא היית יודע. בעצם, לפי התגובה הראשונה שענית מהמותן אולי אתה לא יודע על מה הפתיל, בשוויץ יש מסורת של אכילת חתולים ובאיזורים כפריים זה עדיין קיים. הקליפ רוכב על זה ונועד לעורר באנשים מודעות לקרניזם שלהם. |
|
||||
|
||||
לפי המטבח השוויצרי לא הייתי בונה על זה שחתול זה טעים. אבל כבד קצוץ זה כן! ואיפה עובר הקו? מערכת עצבים מרכזית או דם חם? צמחונים לא ידרכו על ג'וק? ירעילו את הפרעושים של כלב? יחנקו את הכינים על הראש של הילדה? היום הטבעתי עכברוש למוות. הצטערתי מאוד, אבל זה או אני או הוא. |
|
||||
|
||||
איך הצלחת לחנוק כינה? אמא שלי היתה מוחצת אותן. |
|
||||
|
||||
חלק מתכשירי הכינים פועלים באמצעות חניקה שלהן. התכשיר הוא ג'ל שמונע מהן חמצן באיזה אופן. |
|
||||
|
||||
יען כי אינך יעני יען, עיוני? (לפחות לא הפלגתי אל: "שאל נערי ונען" או כדברי המשורר: "לו הייתי ציפור"). |
|
||||
|
||||
תודה רבה! טרם קראתי את המאמר כולו (שוב, כנראה, מנפלאות החלשות הזיכרון, המון חוויות חדשות..) אבל: "רצה כמו ציפורת ענק משוספת חול השכחה" (רחל חלפי) אוי. ותודה. |
|
||||
|
||||
למה כלב או חתול טובים יותר מפרה ותרנגול? |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |