![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה היא מאשרת? אני לא חולק שעושים בעולם שניצל מכל מיני בשרים וקוראים לו "שניצל", גם מחזיר. אבל את אמרת שהשניצל המקורי הוא מחזיר. יש שניצל יותר מקורי מהוינאי? (טוב, תלוי מה זה "מקורי". אני מניח שכרונולוגית לפני שנוצר ה"מותג" "שניצל וינאי", היה שניצל כמאכל עממי, וסביר שאז הוא היה לרוב מחזיר. אבל אינטואיטיבית כשכתבת "המקורי" סביר להבין מזה שאת מתכוונת ל"מותג", מה שהכי מפורסם כשניצל, ומה שנחשב על-ידי כולם לאידיאל. וינאי, ומעגל.) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני חושבת, שמטבע הדברים, אם יש שניצל וינאי, מעגל, הדעת נותנת שיש גם שניצל אחר, רגיל / פושט, שהוינאי נבדל ממנו. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
השניצל המקורי הוא לא מוינה. קראתי פעם שבמקור השניצל הומצא ע״י הביזאנטים, מהם הגיע אל המאורים, דרכם עבר אל האיטלקים ומשם הגיע לאוסטריה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מאורים? בניו זילנד? אולי התכוונת למורים (מוסלמים בספרד)? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הוא התכוון מופים. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מופּים וחופּים, נגנו בתופים? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כן אבל הכוונה היא למורים בצפון אפריקה, עוד לפני שהם הגיעו לספרד. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לביזנטים היה קשר קולינרי יותר חזק עם המורים מאשר עם האיטלקים? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הביזנטים שלטו תקופה מסוימת בצפון אפריקה. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |