|
||||
|
||||
לדעתי זה קשור קשר ישיר לעבודה שלמרות שההיצע מציע כמה וכמה חיות כשרות למאכל, בארץ זמינות בעיקר שתיים: תרנגולת, הקרויה בשם המשפחה שלה עוף, ופרה. כן, אוכלים גם הודו, אבל פחות, עזים וכבשים - בעיקר בני דודינו, ומבחינת המחיר - יוצא, לדעתי, שרוב אוכלי הבשר אוכלים רוב הזמן עוף, ובקר בחגים ובשמחות. בגלל זה צריכת בשר הבקר הנמוכה. השאלה אם כך המצב גם ביתר העולם. |
|
||||
|
||||
לדעתי שני חלקי התגובה שלך סותרים את עצמם. אם יחסית לעולם יש בארץ היצע של פחות חיות, ניתן היה לצפות שכל אחת מהן תתפוס נתח (שוב השפה מהתלת בנו) שוק גדול יותר. ובאשר ליתר העולם, נראה לי שבארה''ב צריכת הבשר ההולך-על-ארבע גבוהה משמעותית לאדם מאשר בארץ. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |