בתשובה לנועה ו, 13/07/11 13:49
שוקולד 575398
על פי המדריך לאישה "כך נבשל" משנת תשי"ג את אמורה לצנן את הסיר מתחת לברז, אין צורך להמתין חצי שעה.

ובמחשבה שניה - אם צריך לצנן את הסיר או להמתין שיתקרר, אות היא שהשקעת יותר מדי אנרגיה והיה עלייך לכבות את האש מוקדם יותר ולהניח לתבשיל להתבשל בחום האצור בסיר (הושפעתי מהסגנון של "כך נבשל")
שוקולד 575405
ובכן, המחשבה על לטלטל את סיר הלחץ. מהגז. אל הברז. ולפתוח עליו מים. ועוד קרים. לא עושה לי טוב.

_____________
ושלחתי לך מייל.

חזרה לעמוד הראשי

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים