|
||||
|
||||
רק קטניות. בזמנו היה לי סיר שעל הידית שלו היו רשומים זמני הבישול לשאר ירקות: תפו"א, שעועית ירוקה, גזר וכיו"ב שאינם דורשים סיר לחץ. מעולם לא טרחתי לנסות. יופי שהגזר מתבשל ב-3 דקות, אבל צריך לחכות איזה חצי שעה עד שאפשר יהיה לפתוח את המכסה. |
|
||||
|
||||
על פי המדריך לאישה "כך נבשל" משנת תשי"ג את אמורה לצנן את הסיר מתחת לברז, אין צורך להמתין חצי שעה. ובמחשבה שניה - אם צריך לצנן את הסיר או להמתין שיתקרר, אות היא שהשקעת יותר מדי אנרגיה והיה עלייך לכבות את האש מוקדם יותר ולהניח לתבשיל להתבשל בחום האצור בסיר (הושפעתי מהסגנון של "כך נבשל") |
|
||||
|
||||
ובכן, המחשבה על לטלטל את סיר הלחץ. מהגז. אל הברז. ולפתוח עליו מים. ועוד קרים. לא עושה לי טוב. _____________ ושלחתי לך מייל. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |