|
||||
|
||||
אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי את זה לפני שקיבלתי עוד פעם ממרח שומשום דוחה... היו לי איזה 50 שקלים יותר ממה שיש לי עכשיו. |
|
||||
|
||||
תנסה את טחינה קרוון. ____ ונראה לי ששוב נכנסנו לטיעוני "יותר אנשים מעדיפים X" על סמך בעיות אישיות. |
|
||||
|
||||
ההגיון שלי הוא לא "טחינה זה לא טעים לי -> טחינה לא טעים לכולם" אלה "טחינה לא טעים לי --> טחינה לא טעים להרבה אנשים <-- טחינה נמכר פחות מיוגורט" (שימי לב לכיוון של החצים).איך אני יודע שטחינה נמכרת יותר מיוגורט, לא, אני לא מסתכל על רשימת הקניות שלי, אני מסתכל בסופר ורואה מה יש יותר על המדפים ומה יש יותר בעגלות... מעניין שהדיון הזה התחיל דווקא מהכיוון של מי שרגיש למוצרי חלב ולכן רוצה למצוא להם תחליף *לכולם*... |
|
||||
|
||||
קשה לי להאמין שאיכות הטחינה הגולמית תהפוך מישהו משונא טחינה לאוהב. אבל אם כבר המלצות, אני לאחרונה הפכתי חסיד של ''בארכה'' מלאה אורגנית. טעימה לי לפחות כמו ''הגמל'', והרבה יותר מקרוון ומאל-ארז. בארכה עושים גם לא-אורגנית מלאה, ואין לי העדפה עקרונית לאורגנית - אבל טעמתי אותן אחת ליד השניה ומשום מה האורגנית בבירור טעימה יותר, למרות שגם הלא- בסדר גמור. מה שיותר חמור, בלא- יש טעם לוואי מרתיע לבחוץ של הקופסה, אם במקרה האצבע המלקקת עוברת שם. |
|
||||
|
||||
אל-ארז לא טעים לי בכלל. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |