|
||||
|
||||
כשתומאס ג'פרסון היה השגריר האמריקאי בפאריז הוא יצא לביקור באיטליה והמאכל שהוא הכי אהב היה מקרוני (אז, שם כללי לפסטה, כמו בישראל של שנות ילדותי). הוא כתב ביומנו שהמקרוני הכי טוב נמצא בנאפולי והוא עשוי מקמח סמולה, ושאת הבצק עושים מקמח, מים ומעט שמרים. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |