|
||||
|
||||
כל העניין עם שוקולד החלב האלוהי זה סתם עניין של מינוני סוכר. המון סוכר ומעט מאוד קקאו מוכנס לשוקולד חלב וגורם לנו לרצות עוד ועוד. לעומת זאת כשאוכלים שוקולד מריר איכותי הטעם של הקקאו הרבה יותר מרוכז ואפשר להסתפק בהרבה פחות קוביות כדי להרגיש שאכלת שוקולד כמו שצריך . לא שיש לי משהו עקרוני נגד סוכר, רק שלא ימכרו לי סוכר בתור שוקולד. ואגב: הרבה פעמים השוקולד המריר מוגדר כחלבי סתם מטעמי כשרות (פס ייצור וכאלה) בלי שבפועל יש בו חלב. צריך רק להסתכל על המרכיבים. |
|
||||
|
||||
המון סוכר יש גם בתמרים ובפירות אחרים. האם הם "אלוהיים" כמו השוקולד? |
|
||||
|
||||
תמר מג'הול מהערבה, ממכר ברמות של עונש. |
|
||||
|
||||
נכון, אני יודעת ש"חלבי" אינו בהכרח מכיל חלב וצריך לבדוק את המרכיבים. את לבטח יודעת אבל לידיעת האיילים: המרכיב התמים 'קזאין' הוא חלבון חלב. קראתי בויקיפדיה: "עלותו הנמוכה של חומר הגלם מביא לשימוש נרחב בו בתהליך הייצור של דבקים, חומרי קישור, ציפויי מגן, סוגי פלסטיק שונים (כמו בידיות סכין), בדים, מצע לגידול חיידקים, תוספי מזון (לאלו שאינם רגישים ללקטוז ואינם טבעונים) וחומרים רבים אחרים." ודאי תהיתם: מדוע הטבעונים והטבעוניות עושים כזה עניין מהקונדומים שלהם? זו הסיבה, רוב הקונדומים מיוצרים עם קזאין. |
|
||||
|
||||
אני מודה שעד כדי כך לא ידעתי, בטח לא על עניין הקונדומים. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |