![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כמדומני, מחיר הפירות והירקות באירופה יציב, פחות או יותר. הם הרי מייבאים את הרוב. הם לא מושפעים מנושאי מזג אויר (או - פחות מושפעים ממזג האויר). אם בישראל היה חם והעגבניות מתו, הם ייבאו עגבניות ממקום אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אני לא יודע איך זה באירופה, אבל פה ליד הבית (ארה"ב) מחירי העגבניות הלא-אורגניות נעים בין דולר לארבעה דולר לפאונד (424 גרם), וזה לא תלוי בעונה, אלא בסוג העגבניה, בחנות, ובמבצע שיש באותו יום. פלפל (גמבה) זה בכלל להיט, ממש עכשיו קניתי ב-1.40$ החתיכה. פאונד של העגבניות הזולות קניתי ב-2.99$. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
והבוקר, פאונד עגבניות יפהפיות בדולר (מבצע, במקום בארבעה). כמו ישראלי טוב מייד קניתי עשרה פאונד. הגמבות? שנים וחצי דולר לגמבה, תודה ששאלתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
המחירים באירופה ממש לא יציבים הם מושפעים מההצע והביקוש שמושפע מפגעי מזג האוויר, המצב הפוליטי, העונה, המרחק מהמגדל ועוד... | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | ![]() |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |