|
||||
|
||||
' חשבתי אולי תוכל לאשש, או לסתור, חוויות קולינריות של העיתונות המקומית התלאביבית: למעשה, היתה רשימה מפורטת יותר אך לפני מספר ימים. גם בעכבר העיר. אוזכרו 10 צלחות של בשר ודגה הראויים לטעימה. לא יודע איך זה נעלם לי גם בגוגל של הדיסק הקשיח הפנימי. מחדל. בכללי, כלומר בהכי פרטי, אני סועד את לבי כמעט מדי יום חולין במסעדות איכות של המטרופולין. עסקיות. 70-120 ש"ח לנפש ללא יין. את השאריות שומר בפריזר לסופשבוע. לכן לא אענה על הסקר הזה. לא אוכלים אצלי ארוחת ערב. כן שותים מיצי פירות טבעיים למכביר. גזר, רימון, תפוז, אשכוליות, תפוח, עגבניות, תות וכו'. מקנא בך שאתה 24 בלבד. בגילך זיינתי כל מה שזז, והייתי בטוח שהעולם נוצר בעבורי. |
|
||||
|
||||
במנטה ריי אכלתי ג'אמבו שרימפס, אם אני זוכר נכון, והיה נחמד. האנטריקוט פויקה לא היה שום דבר מיוחד. הטאלי היה נחמד מאוד. |
|
||||
|
||||
אה, לא, זה לא היה מנטה ריי, זה היה סאקורה. נזכרתי, כי חבר אמר לי שמנה של מולים שמאוד אהבתי לפני כמה שנים קניתי אז במנטה ריי, והתאכזבתי שלא היה להם את זה השנה. |
|
||||
|
||||
לפני שנה אכלתי מנה נפלאה בדוכן של מסעדת ניר צוק - ארטישוק ממולא בבשר טחון במרק סרטנים. היום אני הולך לשם ואני מקווה שזה יהיה שם גם השנה. |
|
||||
|
||||
לא ראיתי את הדוכן הזה השנה (גם לא זוכר אותו משנים קודמות). |
|
||||
|
||||
ניר צוק הוא השף, יש לו כמה מסעדות באמתחתו (קורדיליה, נועה, ארקייד ועוד אחת ששכחתי). |
|
||||
|
||||
גם אני לא ראיתי השנה. אכלתי את הקבב והסינטה מהלינק בתגובה 479431 והם היו נפלאים. מהסינטה הזמנתי עוד מנה. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |