|
||||
|
||||
כן. שמו השני של צמח זה: מוסיף-צבע-למרק מצוי1. 1 ברור שאין לו שם כזה כי מדובר במין מוכלא. |
|
||||
|
||||
לא יותר פשוט להוסיף למרק כמה טיפות של מיצוי בטה קרוטן? |
|
||||
|
||||
והסיבים התזונתיים מה? כלב? |
|
||||
|
||||
סיבים תזונתיים זה השערות האלה שנתקעות בין השניים אחרי שאוכלים מנגו? |
|
||||
|
||||
לא רק מנגו ולא רק בשיניים. יש אנשים רגישים שכשהם אוכלים קצת יותר מדי אפרסמונים, זה תופר להם טוב-טוב את המעיים וצריך לעשות להם ניתוח דחוף ולגרד משם בשפכטל את כל הפקק תנועה. ראיתי אשה שעברה שני ניתוחים כאלה ועכשיו היא על דיאטה דלת-אפרסמון לכל החיים. |
|
||||
|
||||
שניים? לא יכלה להתחיל לקלף אותם אחרי הניתוח הראשון? |
|
||||
|
||||
באמת לא ברור לי למה היא לא קילפה, אבל בכל אופן, אא''ט, באפרסמון יש אחוז גבוה מן הרגיל של סיבים בלתי מתעכלים גם בציפת הפרי ולא רק בקליפה. למעשה - באפרסמון בשל ורך גם רואים את זה. נדמה לי שההוראה היא שאנשים שכבר עברו ניתוחים מסוגים שונים במערכת העיכול אסורים בכלל באכילת הפרי הזה, ולכל השאר מומלץ לא יותר מאחד ליום. לאשה הזאת היתה (או עדיין יש) כנראה חולשה מיוחדת לאפרסמונים - מסוג אלה שרואים דוכן, עוצרים, קונים ואוכלים תוך כדי נסיעה ובלי חשבון. |
|
||||
|
||||
זה שלא רק מנגו אני יודע, אבל לא חשבתי לרדת לשם בפורום הנוכחי. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |