|
||||
|
||||
כשכתבתי על שרימפסים לא התכוונתי לצייר את הצרכן כ''בולס''. להפך, מדובר במזון זול, בריא, טעים ומזין, שעולה בכל העולם גרושים ורק בארץ נחשב למותרות. במילים אחרות, אני איתך במאבקך כנגד שיטת המיסוי המסורבלת והמטופשת הנהוגה בארץ. |
|
||||
|
||||
לא ידעתי את זה ולכן הבילבול. תודה. |
|
||||
|
||||
1. שרימפסים זה לא בריא יש בזה בערך פי שניים כולסטרול מאשר בבשר אדום. 2. שרימפס עולה הרבה בארץ רק כי אנשים מוכנים לשלם עליו הרבה לפני כמה עשורים שרימפס עלה גרושים ודייגים השתמשו בו בתור פתיונות. רק כשנדבקה אליו הילה של יוקרה והוא הפך לפריט מבוקש במסעדות המחיר עלה. רוב השרימפסים שאתה אוכל במסעדה באים מדיג מקומי ולא מיבוא. |
|
||||
|
||||
1. שטויות http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&a... http://www.oceangarden.com/eng/shrimp/health.htm http://www.contessa.com/health_wellness/benefits.php 2. אלמלא 1. עוד הייתי יכול לקנות את זה... |
|
||||
|
||||
נסה לקבל נתונים מאתר שלא מופעל ע"י מישהו שעוסק בשיווק מאכלי ים. בשר: מזון מהים: |
|
||||
|
||||
לפי האתר הזה בתרנגולת מבושלת יש יותר כולסטרול מאשר ברוב סוגי הבשר האדום. האמנם? |
|
||||
|
||||
אה, לא שמתי לב לכמויות. פה "one cup" ושם "90g". לומשנה. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |