|
||||
|
||||
נכון. צריך רק להסתכל על רשימת המרכיבים כדי לראות שטבעי/בריא - זה לא. מדובר במזון שעובד למוות. כנ"ל לגבי "מרגרינה על בסיס שמן זית" וכל ההטעיות הדומות. עדיף 1 כבר להשתמש בחמאה, ואפילו לב"פ תסכים איתי. 1 או פטנט אחר - לקרר/להקפיא צלוחית עם שמן זית בתוכה, ולהשתמש למריחה על הלחם. |
|
||||
|
||||
בהחלט כן. וגם עדיף לא להשתמש בממתיקים מלאכותיים משום סוג. וכשקונים משהו "מוכן" - אפילו גלידה או לחם, כדאי לקרוא את התוית אפילו במבט מרפרף, ולבחור את הסוג שאת רשימת המרכיבים שלו יכול לבטא גם מישהו שאין לו תואר בכימיה. ובכלל, עדיף לבשל לבד. רוצה אזני המן? ואל תהיי כזו אשכנזית. מה רע בלטבול לחם בשמן זית? למה צריך למרוח הכל? או לזלף קצת שמן זית, להוסיף תבלינים נחמדים כמו תערובת זעתר ולקלות בתנור. יאמממ. |
|
||||
|
||||
קליה בתנור? השתגעת? זה מחמצן את השמן! |
|
||||
|
||||
או לשתות על הבוקר כוסית של שמן זית. |
|
||||
|
||||
איכס. אני מת על הארומה של שמן הזית. אגב, כשהייתי ילד בגן (בפולין) היו נותנים לנו לשתות כל יום כוסית של שמן לויתנים. הרבה ילדים שנאו את זה-אני אהבתי את זה. |
|
||||
|
||||
1 או למרוח את השמן ככה, כמות שהוא. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |