|
לא. הבשר שיוכלו לייצר בצורה כזאת מתאים למאכלים מסויימים, כמו קציצות והמבורגרים (שהם, בעצם, קציצות). בקיצור - מדובר בבשר טחון. הטעם, גם במצב המיטבי, לא ידמה לסטייק או לצלעות. כל חובב בשר ידע לספר לך שחלק חשוב מהטעם של סוגי בשר מסויימים נובע מהעצם שהבשר נמצא סביבה (לכן הבשר שהכי קרוב לעצם הוא הכי מוצלח). אין תכנון, למיטב ידיעתי, לייצר עצמות יחד עם הבשר הזה.
בקיצור, הבשר הזה יהיה תחליף טוב לחלק מסוגי הבשר הקיימים, אבל כשאני אלך למסעדה, אני עדיין ארצה שהבשר שלי יבוא ממקור שגעה או נחר או געגע או קרקר לפני כן. אלא אם זה סושי, ואז אין לי שום בעיה שהמקור של הבשר לא יעשה שום קול. אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה מקור שהיה חי בשלב כלשהו של עברו.
|
|