|
||||
|
||||
כחובב בוץ השיטה שלי עם הקומקום היא למזוג את המים ממש, אבל ממש, בשניה שהם רותחים, כלומר להרים את הקומקום ולמזוג אפילו בלי להשתהות כדי לנתק את המפסק. המים נמזגים על כפית גדושה מאוד של קפה טורקי עלית ללא סוכר, ומערבבים מיד. סוכר מוסיפים בהמשך. בשיטה הזו אפילו מתקבל קצף רך בדומה לזה שמושג בהרתחה. מיותר לומר ששיטה זו היא הרע במיעוטו. |
|
||||
|
||||
הסוכר שובר את הקצף. נסה פעם לשים סוכר, עליו את הקפה ואת המים המאוד רותחים בדיוק בשניה וכו'1. 1 זה מה שקורה כשצוברים יותר מדי שעות אבטחה במתקני חברת חשמל. |
|
||||
|
||||
עכש''ל, קפה לא מכינים עם מים רותחים. |
|
||||
|
||||
אה, מה שלום החתולות? |
|
||||
|
||||
תמיד אפשר לעבור לסוכרזית. |
|
||||
|
||||
יען כי כל התגובות החדשות פה גורמות לי להיכנס בתקווה לחזות בעוד ויכוח עסיסי על הורדת תגובות או ''מי אמר למי'' או ''הוא התחיל''. הקנקני קפה האלה, איך לומר, זה פשוט לא זה. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |