|
||||
|
||||
אני מבין את הנזק האפשרי שבריסוס. בעצמי אני מעדיף אורגני, אבל לא ברור כל כך מה רע בכך ש''תפוחים עוברים השבחה גנטית לחיי מדף ארוכים יותר''. הרי התפוחים המוכרים לנו כבר עברו השבחה גנטית במגוון דרכים וצורות בעבר והם שונים מאד מתפוחי הבר הקטנים והחמוצים. |
חזרה לעמוד הראשי |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |