|
||||
|
||||
חסר גם: אני עקרת בית (או: אני האמא). כלומר: מבשלת אוכל ביתי פשוט וטוב. הילדים והבעל נשבעים שזה האוכל הכי טעים בעולם, אבל אף מסעדה לא תשכור אותי כשף. |
|
||||
|
||||
במסעדה הטריפוליטאנית שבה עבדתי המבשלת היא דודתו של בעל המקום, מרים ג'אן, אישה מזרחית חמה, שהייתה עקרת בית רוב ימיה ובסופו של דבר נשכרה לעבוד כשפית (טוב, בשלנית) במסעדה, אבל בפרוטקציה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |